woensdag 17 mei 2017

Weinig doen en toch veel doen.

We slapen uit vandaag het is tenslotte vakantie. Ja en wat doen we dan verder de rest van de dag.
De plannen omgooien want door dat we uit geslapen hebben is het al te laat om naar Cocoa beach te gaan. Da gaan we dan morgen maar doen. Eerst maar eens een uurtje bij het zwembad in het zonnetje. 


Dan touren we wat en gluren we wat onderweg zo overal en nergens. Pinnen geld bij de Wawa benzinepomp uit de atm. Tip van andere Florida liefhebbers want hier betaal je geen transactie kosten. 

Dan naar Keke's breakfast cafe voor een laat ontbijt/vroege lunch. 


Stuffed banana walnut french toast. 
Stuffed blueberry french toast.

We rijden nog langs de Krispy creme om wat donuts mee te nemen en dan terug naar het hotel.
Hier zoeken we de laundry op en laten een was draaien. Als dit klaar is en we alles in de droger hebben gedaan ,wachten we bij het zwembad tot dat ook klaar is. 

Dan lekker in de kamer en op het balkon met de social media. Ondertussen de was weg ruimen. 

Het is al weer avond als we naar Disney springs wandelen. Het weer is heerlijk en we slenteren rustig rond. Kijken in wat winkeltjes, luisteren naar de muziek,en halen een chocolaatje bij de ghiardelli , ze hebben de hele week al melkchocolade met caramel. 
Vind het wel tijd worden voor een ander smaakje :-)












Aan de french toast en tussen de bedrijven door een donut hadden we al een hele hap. Dus vanavond alleen nog een broodje bij de Earl of sandwich en we hebben meer dan genoeg gehad. We gaan terug naar het hotel. Vragen ons onderweg af of er in het meertje waar we langs lopen ook een alligator zal zwemmen. Op de heen weg zagen we een otter spelen in het water. En tal van eekhoorntjes in het gras er om heen. We genieten van al die dieren hier. Morgen Cocoa beach. Overmorgen waarschijnlijk shingle creek. Weer genieten van de natuur. Maar plannen kunnen altijd wijzigen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten