zaterdag 13 mei 2017

Orlando eye en rivers of light

Uitslapen,ontbijten,rondje badkamer en weer fris op pad. We rijden naar de Orlando eye voor een prachtig uitzicht over Florida. Want wat kun je ver zien als je  boven in zit,prachtig. 
We kunnen cape canaveral zelfs zien.











We rijden de international drive weer af richting hotel en lunchen onderweg bij de applebees.


Het smaakt weer heerlijk. We nemen nog een toetje bij Freddy's frozen custard.  We kunnen er dan voorlopig weer tegen want het was weer meer dan genoeg. 

Bij het hotel vermaken we ons een poosje aan het zwembad. 
Ineens is er wat commotie want er valt een vrouw op de grond. 
Andere hotelgasten geven eerste hulp en al snel komt er ook iemand van het hotel bij. Er is inmiddels al 911 gebeld en een ambulance komt met loeiende sirene aan. We nemen ons voor , alhoewel wij aan de andere kant van het zwembad zitten, om meteen weg te gaan als het zeer ernstig blijkt. We kunnen dit niet zo goed hebben op deze vakantie. Het valt gelukkig erg mee. De dame is flauw gevallen. Word weer op de been geholpen en gaat lopend mee met de ambulance broeder. Pfff. naar gezicht zoiets. 

Eind van de middag gaan we naar Animal kingdom. Hier hebben we een fastpass voor o.a. De safari. We zien weer veel dieren erg dichtbij. We genieten. 









Hierna halen we wat te drinken en lopen naar de tribune voor de Nieuwe show ,Rivers of light. 









Het is een heerlijke avond. Lekker warm met een heerlijk briesje. We zitten lekker op een bankje en wachten op de shuttlebus naar het hotel. Daar gaan de schoenen uit. Even rust voor de voeten. 
Morgen een nieuwe dag. Volgens de app blijft het droog. Volgens de weer berichten hier op de tv gaat het regenen. We zullen zien of het de eerste regendruppels deze vakantie gaan worden. Zou jammer zijn want we willen naar de Saturday night cruise in Kissimmee. 













































2 opmerkingen:

  1. Wat hebben jullie een heerlijke vakantie.
    Nog even een vraagje. Jullie gaan steeds aan het einde vd middag naar de Disney parken. Hebben jullie een pas geregeld waar je alle parken mee in kunt?

    Oooohh morgen naar Old Town.A L T I J D gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben een 14 dagen ultimate pas gekocht bij www.attractionticketsdirect.ie
      Kunnen we zoveel mee in en uit de parken als we willen.

      Verwijderen