woensdag 10 mei 2017

Allemaal storing

We rijden mooi op tijd naar de premium outlets international drive.  Het is nog niet druk en we kunnen dan ook vlot de auto kwijt. Bij Adidas slagen we goed . Maar op het moment dat we bij de kassa staan  gaan alle lichten uit. Een kassa medewerkster zegt meteen dat het de tweede keer is dat het gebeurd en dat het hele kassa systeem er ook uit ligt. Je mag je aankopen laten liggen en later ophalen en betalen. We besluiten dan maar naar het foodcourt te gaan voor de lunch want ondertussen is het toch al tegen de middag. Maar als we daar aan komen zien we dat daar ook alles donker is. De hele mall is down. Er word driftig heen en weer gebeld maar het lijkt er op dat dit nog even gaat duren. 


We gaan dan maar naar de florida mall. Als we daar zijn is het al ruim na de middag en lusten we wel wat. Dus daar eerst naar het foodcourt. Het smaakt weer prima. Het voordeel van de foodcourt is dat je beide verschillend kan kiezen. 


Niet druk. 



We slenteren op ons gemak langs de winkels. Eerst Carlos bake shop.




Bij de crayole shop slagen we voor de kleindochter. Verder bezoeken natuurlijk ook M&M 's world. 


Crayole krijtjes in alle kleuren.







En als we willen afrekenen in de M&M store gaat een kassa in storing. Het blijft gelukkig bij een kassa zodat we gevraagd worden naar de andere kant van de winkel te gaan om te betalen. 

Eind van de middag weer richting hotel. Brengen de aankopen naar de kamer. Kijken even naar de social media en frissen ons op voor een bezoek aan magic kingdom.

Vanaf de parkeerplaats is het kiezen tussen de Ferry of de monorail om in het park te komen. Wij nemen de Ferryboat. 






We lopen meteen door naar big thunder mountain want hier hebben we fastpass voor. Weer een leuke ride. 
We kopen wat te drinken want het is nog steeds erg warm. Daarna op naar de pirates of the Caribbean.




En ja hoor ....wij zijn binnen en staan bijna voor aan als de boel in storing valt. Dit duurt ongeveer twintig minuten en een boel mensen houden het voor gezien. Wij houden stug vol want wij vinden dit een hele mooie attractie. Uiteindelijk krijgen ze de boel weer aan de praat en kunnen we het rondje maken.
We hebben daarna even pauze met een pineapple float. 


We lopen richting fantasyland en zien dat er geen wachtrij is bij small world . Ja dan kan je die natuurlijk niet overslaan al is het alleen maar voor het deuntje waar je dan ook weer gestoord van word 





En hebben daarna nog een fastpass voor de steven dwars mine train. Een nieuwe attractie en erg leuk.
Kijken het vuurwerk en het mooie verlichte kasteel en dan nemen we de Ferry terug naar de parkeerplaats. 



Het is inmiddels bijna elf uur als we in het hotel terug zijn. Morgen een rustige dag.  





















3 opmerkingen:

  1. Jullie zijn echte Disney fans! Wij hebben daar juist niets mee maar dat is het leuke van het reizen in Amerika, voor ieder wat wils!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ja hoor weer een dag met een randje
    Ej ja storing kan je niks aan doen maar er is dan altijd wel een andeere keuze
    Wij sluiten ons aan bij de eerdere reactie van Yvonne maar ieder zijn ding
    We genieten van je verhalen hoor ga zodoor

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Top dag! Heerlijk naar Disney. Wij gaan eigenlijk nooit meer, we vinden het eigenlijk te duur. En die M&M's met caramel....hmmmmm

    BeantwoordenVerwijderen