maandag 15 mei 2017

Alweer zo'n heerlijke vakantiedag

We doen rustig aan. Ontbijten,FaceTimen met het thuisfront en dan maar eens rondje badkamer. 
We rijden naar de lake buena vista factory outlets en komen er weg met kleding voor de kleindochter.
Het is na het uitgebreide shoppen alweer na de middag en omdat we nog een kortingsbon hebben van Buffalo wild wings besluiten we daar te gaan eten.
Het smaakt weer heerlijk. Voor Joop een chicken wrap en voor mij een chicken sandwich. 
Het drinken is weer free refill zoals altijd in de restaurants. We slurpen zo wat weg op een dag. 


Natuurlijk kan een overheerlijk toetje niet ontbreken 


We rijden naar het hotel. Opfrissen en even de social media bekijken. Daarna stappen we weer op de shuttlebus naar Epcot.



We gaan in Testtrack , Mission space, Soarin en seas with Nemo. Er zijn geen wachtrijen. Dat is fijn maar dat hadden we eigenlijk niet verwacht op Moederdag. We dachten dat het dan juist druk zou zijn. 
We halen een Frappucino bij de Starbucks en gaan dan met de monorail van Epcot naar Magic kingdom. En dat doen meer mensen. Hier is het wel heel druk. Het is inmiddels acht uur en iedereen zoekt al een plaatsje voor de nieuwe show happely ever after. 
Het is geduld hebben voordat de show begint maar de moeite waard.








Als het is afgelopen blijven we staan om te kijken hoe de mensenmassa het park uit loopt. 
Mensen kijken is altijd leuk. 
Als de grootste stroom voorbij is lopen wij juist het park nog weer een stukje in. 
We gaan naar de hotdog verkoop aan het eind van mainstreet. We snacken lekker en lopen dan ook met de stroom mee richting uitgang. Met de Ferryboat gaan we richting de bussen. Het neemt allemaal weer wat tijd in beslag maar dat is niet erg. Alles is gericht op snelle en efficiënte afvoer van de gasten. En overal zijn de mensen geduldig en fatsoenlijk. Tenminste zoals wij het tot nu toe ervaren. 
Weer een lange maar fijne vakantiedag want het is inmiddels half twaalf als we weer in het hotel zijn. We vermaken ons nog prima en het weer is heerlijk. Thuis rusten we wel weer uit. En morgen nog een Disneydag omdat we de parade natuurlijk ook willen zien. 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten