dinsdag 16 mei 2017

Disney

Vandaag beginnen we de dag weer in Epcot. We hebben een fastpass voor Soarin. En ook voor de tweede keer deze week is deze attractie erg mooi. We wandelen nog een klein stukje door het park en lopen dan naar de monorail om naar Magic kingdom te gaan. 

Als we in de monorail zitten en halverwege zijn blijft deze ineens staan. Er word omgeroepen dat er een klein probleem is en ze dit zo spoedig mogelijk zullen oplossen. Het blijkt een stroom stroming te zijn en daardoor valt ook de airco uit. Het word in enkele ogenblikken een stuk warmer in de cabine. En waar iedereen zo rustig mogelijk probeert te blijven en flesjes water pakt. Is er een oudere dame die licht hysterisch de nood telefoon pakt en boos zegt dat ze astma heeft en geen lucht krijgt. Ze roept 'put some air in here i have astma, alsof de man aan de andere kant lucht in kan blazen.  Hier na blijft ze roepen en boos reageren. Een medepassagier is het gemekker zat ,staat dan op en opent een raampje. Wat natuurlijk alleen maar warme lucht brengt. Maar goed mevrouw heeft haar lucht. Was misschien handiger geweest als ze rustig was gebleven want dit hele avontuur duurde nog geen vijf minuten. Dan rijden we weer.

 In magic kingdom kopen we wat te eten en drinken want het is inmiddels al weer tegen twee uur. Dit nemen we mee naar het treinstation waar we boven gaan zitten om zo alvast een leuk plekje te hebben om de parade te zien. 
En deze is weer prachtig gemaakt door Disney.






















Tijdens de parade weigert ineens de foto camera. Ik krijg hem niet aan niet uit. Helemaal niks. Ik maak snel nog wat foto's met mijn mobiel. Heel veel later als ik op het idee kom de batterij er eens uit en weer in te doen komt er weer een beetje leven in. En nog wat later doet die het helemaal weer. We stonden voor en tijdens de parade in de volle zon. Ik denk dat de batterij over verhit is geraakt. Alhoewel dat maar gissen is. Ik heb nog geroepen ' put some air in, maar ook hier hielp het niks. Afijn storing opgelost. 

We zijn zelf ook over verhit en besluiten met het treintje het park rond te gaan. Lekker even zitten. We kunnen vlot in stappen. Maar bij het eerste station waar we stoppen , het zijn er drie, word er omgeroepen dat deze trein ,en je gelooft het niet, van de route gaat omdat er een storing is. Iedereen word verzocht uit te stappen. Nou ik zou zeggen ' put some air in, we hebben er de slappe lach van en gaan maar weer te voet verder. 

We nemen lekker wat te drinken en gaan een poosje mensen kijken. Lopen weer een stukje, ja wij durven geen vervoer middel meer te nemen, zien nog een leuk showtje en gaan dan nog in Een attractie. Deze hebben we goed volbracht zonder dat heel Disney in het donker kwam te zitten wegens een storing veroorzaakt door twee onbekende Nederlanders.



 

Langzaam gaan we richting uitgang om met de bus naar het hotel te gaan. 
Daar het gebruikelijke opfrissen na een warme slenter dag en dan naar de Golden corral voor het buffet. Een zoals wij dat noemen, vreetschuur. Voor een keer goed te doen. 

En morgen blazen we er weer nieuwe air in met allerlei avonturen.
























2 opmerkingen:

  1. Zo weer helemaal bij gelezen
    Druk druk en ja dan ga het in de slof
    Maar jullie genieten daar op jullie manier
    Wij doen het op onze
    Geniet nog heerlijk verder en we lezen hier mee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi verslag weer....ik heb wel respect voor die mensen die de parade lopen. Met die hitte moet het ook niet altijd even leuk zijn. Jullie genieten en een stroomstoring laat jullie niet gek maken. Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen