zondag 14 mei 2017

Lake apopka-Millenia mall-old town Kissimmee

We rijden naar Apopka. En rijden daar de wildlife drive. Hier genieten we van de prachtige natuur en de dieren. Onderweg parkeren we de auto en lopen een rondje om het meertje met daarin meerdere alligators. 














Terwijl we het laatste stukje rijden begint het te regenen. En in de verte zien we een donkere lucht en onweer.

 We rijden naar de mall millennia en eten daar iets in het foodcourt. Daarna kijken we in wat winkels rond . Ja meest kijken. Want er zijn hier wat winkels bij die de creditcard niet goed keurt helaas. 





Hier vind je de luxe en duurdere shops. Maar er zit ook een bad en bodyworks. Daar word ik blij van en er gaat weer een tasje met heerlijke geuren mee. Ivm Moederdag nog een coupon actie van tien dollar korting bij besteding van dertig. En dit bovenop de actie, koop twee krijg een gratis. Zo winkelt het fijn 😀 Het is te merken dat het de zaterdag voor Moederdag is. Er word flink gewinkeld. Het is erg druk in de mall. We zien dat het inmiddels stort regent buiten en blijven dan ook nog maar lekker overdekt wandelen. Maar zoals vaker in Orlando is de bui zo weer voorbij en als we naar de auto lopen is het zo goed als droog. 

Op de terug weg naar een dunkin donuts voor een lekkere zoete snack. 
We vinden de donuts van krispy creme echter vele malen lekkerder.

Dan via de publix voor wat boodschappen en weer terug naar het hotel. 
Opfrissen en dan richting Old town Kissimmee voor de Saturday night cruise.

We genieten weer van de mooie auto's . Ook hier het viel er wat water uit de lucht en de eigenaren van de classic cars poetsen alsof hun leven er van af hangt om alles weer droog en glimmend te krijgen. Aan de auto's is te zien dat er veel tijd en energie ingestoken word. 





Om half negen start de cruise en rijden de auto's in optocht door de straat ,velen met mooie verlichting en toeterend.



Morgen lake buena vista factory outlets. Eind van de middag met de fastpass in test track-epcot. Daarna met de monorail naar magic kingdom om de nieuwe vuurwerkshow te zien. 
Jaja vervelen doe je je niet hier. 


























2 opmerkingen:

  1. De Lake Apopka Wildlife Drive is echt supermooi, wij hebben hem de afgelopen vakantie wel 2x gedaan, zo mooi is het daar. De route vanaf de openbare weg er naartoe is net of je over een bouwterrein rijdt maar even later rij je in de natuur. De Staturday Night Cruise is en blijft altijd zo gezellig en gaaf om naar te kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat erg om af en toe een buitje te hebben.....en dan een outlet te moeten bezoeken.....vreselijk..............blijf ons op de hoogte houden!

    BeantwoordenVerwijderen