vrijdag 5 mei 2017

Naar Amsterdam

Na het gebruikelijke vakantie gerommel in en om het huis zijn we start klaar voor deze vakantie. Koffers gepakt, huis aan kant, papierwinkel in de tas, sleutels naar de achter buurvrouw, ramen dicht enz enz. Tegen de tijd dat je in de auto zit ben je echt aan vakantie toe :-)
We rijden vlot naar Hoofddorp en melden ons bij het NH hotel. En warempel we krijgen hier onderdak.


We brengen de koffers naar de kamer en gaan weer op weg om wat te eten bij het brugrestaurant aan de A4. Niet anders dan anders want dit doen we altijd als we hier overnachten. Waarom zou je iets veranderen wat goed is. Wat ook zeker niet verandert is is dat we zoals altijd de verkeerde afslag nemen. Dit omdat we en eigenwijs zijn en omdat de TomTom de nieuwe weg niet kent. En zoals altijd maken we een rondje Schiphol en komen we uiteindelijk op de goede weg. Tja je kan maar beter checken of Schiphol er nog steeds ligt. Door de omweg zijn we zo tegen zes uur bij het restaurant en lusten we inmiddels wel wat. 




Het smaakt weer prima. 
De terugweg naar het hotel gaat zowaar soepeltjes. We nemen in de lobby lekker wat te drinken en kijken ondertussen naar de mensen die in en uit lopen. Mensen kijken blijft leuk. 


Nu lekker op de kamer. Het blog tikken en de tv aan. 
Morgen een lange reis dag. En maar hopen dat het vliegtuig geen verkeerde afslag neemt. Voordat je het weet zit je in China aan de thee. 



4 opmerkingen:

  1. Dag Yvonne ( en Joop natuurlijk ), het was leuk om vanmorgen even met jou via FB te chatten en wens jullie een fijne & veilige vlucht naar Orlando. Uiteraard gaan we jullie belevenissen dagelijks volgen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk begin alweer. Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hilarisch ben je, droge humor, ik hou ervan!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou dat is een leuke start van de vakantie , ik wens jullie een fijne vakantie en ga jullienblog volgen tot het eind

      Verwijderen