vrijdag 22 mei 2015

Nog steeds New orleans

Na een lekker ontbijtje genieten we in de hoteltuin van een kop koffie. We zitten in een prachtig hotel. 







Tegen de middag lopen we French quarter in en gaan een broodje eten bij johnny's . Dit piepkleine cafeetje staat al jarenlang bekend om de po-boy . Dit zijn typische New Orleans broodjes. Wij vinden het gewoon een half stokbroodje. Maar wel heel erg lekker. 



Dan gaan we naar de  Cigar factory. Hier worden de sigaren met de hand gerold. We roken geen van allen. Het ruikt er wel lekker. Leuk om te zien. 




 
Lekker langs de Mississippi verder lopen richting de radarboot de Creole Queen. 
We vertrekken om twee uur voor een tocht van twee en een half uur. Na een half uur legt de boot aan bij een battlefield. Hier staat nog een huis uit de oorlogstijd ,er is een visitor center en er staan prachtige oude bomen. We kunnen dit alles bekijken en daarna vaart de boot weer verder. 
















Als we van de boot af komen gaan we naar het naast gelegen outletcenter om daar op de foodcourt lekker noodles met orange chicken te eten. Een lekkere smoothie er bij en we zijn weer vol. Terug naar het hotel. Morgen gaan we naar Mobile. Hier blijven we weer een nacht.

New orleans was leuk maar niet helemaal onze stad. Veel zwervers en bedelaars. Rommelig en soms vuil. Leuk om er geweest te zijn maar ik zou er geen week willen blijven. Deze twee dagen waren genoeg om een indruk te krijgen en de boottocht over de Mississippi te doen. Het hotel was werkelijk prachtig. In een oud authentiek pand ,heel sfeervol. 




























2 opmerkingen:

  1. Ook ooit eens geweest in New Orleans maar ik hoef ook niet zo nodig meer terug. Wel leuk om een keer gezien te hebben maar thats it !
    Op naar de volgende bestemming!

    BeantwoordenVerwijderen