vrijdag 15 mei 2015

Nashville

Hotel: Best western suites near Opryland 



Na een goed ontbijt in het hotel in Chattanooga gaan we op weg naar Nashville. 
We rijden weer een mooie route langs Tennessee river en door de mooie groene bergen. 


We stoppen bij het visitor center en nemen wat folders mee met bezienswaardigheden in Nashville.


We genieten hier ook nog van de omgeving voordat we de auto weer instappen. 



 

We zien onderweg een oude trein staan en hierbij is ook een klein museum. Deze is helaas niet open. Joop moest natuurlijk wel even treinmachinist spelen. 


Het leek wel zo'n klein westernstadje. Alsof er ieder moment geschoten kon worden :-) 


Onderweg nog even lunchen bij Panera Bread.


Als we in Nashville aankomen gaan we naar music city hall of fame. We kopen een combi kaartje zodat we ook met een busje naar de RCA studio B kunnen met de bus. Hier heeft Elvis Presley heel veel van zijn muziek opgenomen. We krijgen een mooie Tour in de studio van een enthousiaste man die veel weet te vertellen in weinig tijd. We kunnen een foto maken van de piano waar Elvis op speelde. 




Terug bekijken we de music hall of fame. We vermaken ons de hele middag. Hier voor gingen we naar Nashville. Geweldig al die country muziek, de sfeer, achtergrondinformatie, de kostuums en gitaren enz. 




Aan het eind van de middag rijden we naar het hotel. Als we ons opgefrist hebben gaan we naar het foodcourt in de opry mills mall . We eten orange chicken bij de Panda Express en slenteren daarna lekker langs de winkels. Er worden natuurlijk weer wat leuke kleren voor Anna gekocht. 


En natuurlijk ontbreken de boots ook niet hier. 


Morgen willen we de Belle Meade plantation bezoeken. En daarna gaan we downtown Nashville in om van de muziek in de bars te genieten. We willen het Ryman Auditorium bekijken. En de souvenir en platen zaakjes door snuffelen.



























Geen opmerkingen:

Een reactie posten