maandag 25 mei 2015

Macon

We rijden vandaag van de staat Alabama naar de staat Georgia.

Hotel : best western Riverside inn.




Er valt over vandaag eigenlijk niet zo heel veel te vertellen. We rijden naar Macon. Onderweg een frapuccino met lemon pound cake bij de Starbucks. 


We lunchen.


Bij het hotel aangekomen vragen we weer om de kamers met de tussendeuren. Dat is wel zo gezellig als je met meerdere bent. Kun je af en toe die deuren open zetten en wat heen en weer lopen om routes of bezienswaardigheden te overleggen. In geen enkel hotel is dat tot nu toe gelukt. Het meisje achter de balie bij dit hotel gaat weer kijken of ze wat voor ons kan doen. 

Dan zegt ze dat ze alleen kamers heeft met double queen bedden. Nou geen probleem hoor. Dus nu hebben we kamers met tussendeur en we hebben kamers met twee bedden. Ons hoor je weer niet klagen. Wij kunnen allebei weer overdwars liggen en Otto kan op zijn kamer kiezen welk bed die neemt :-) 


We gaan nog naar de Macon mall. Splinternieuw maar helaas nog niet helemaal gevuld met winkels. We zijn er snel weer weg. Aan het eind van de dag heerlijk eten bij Buffelo wild wings en nu aan het zwembad bij het hotel. Rustige dag met heerlijk weer. Zo'n 30 graden en volop zon.
Morgen naar het visitor center om info te vragen over de Antebellum trail . En deze gaan we dan rijden. Ook is het morgen memorial day hier in Amerika. We zullen zien wat we daar van mee krijgen. 




2 opmerkingen:

  1. Lekker relaxed zo'n rustig dagje, even bijkomen in je vakantie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoor zo'n rondreis en dan is het iedere keer weer spannend hoe het volgende hotel er uit zal zien. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen