zondag 24 mei 2015

Montgomery

Hotel : Best western / Quality inn Montgomery 




Vandaag starten we de dag met een lekker ontbijt bij de cracker barrel.


We rijden daarna naar het Battleship memorial park in Mobile. Gisteren waren we daar niet meer aan toe gekomen. In dit park ligt het oorlogsschip de USS Alabama. Je mag het schip helemaal door. Het maakt indruk zo'n schip van dichtbij te zien en er zelfs in te kunnen. We zijn er uren zoet.














De keuken


De bakkerij 




De ziekenboeg









We bekijken daarna de hal met de vliegtuigen



En dan ligt er buiten ook nog een duikboot waar je door mag lopen. Wel erg smal zeg. Kruip door sluip door. Halverwege in de duikboot treffen we een veteraan die mooi verteld over zijn tijd op deze boot.






Dan nog langs het Vietnam monument. 



Een prachtig park. 

We rijden dan naar Montgomery. Het hotel hebben we snel gevonden. Maar dan hebben we een bed,bad en brood probleem. We zijn op het goede adres. Alleen dit is sinds Januari geen best western hotel meer. Het is nu een Quality inn. 

De touroperator heeft dit hotel in November al voor ons geboekt en het geld aan Best western betaald.  De beste man belt voor ons met het centrale reserveringssysteem van Best western en onze boeking is inderdaad bekend. Na een half uur in wachtstand,overleg enz krijgen we hier wel de twee kamers en zal Best western het geld aan deze meneer van Quality inn door storten. 

Hij moet nu maar afwachten of hij inderdaad het geld doorgestuurd krijgt. Maar hij wil tevreden klanten zegt die en rekent ons niks. Als hij het uiteindelijk niet krijgt heeft hij pech zegt die. Dat is nog eens service. En wij hoeven niet onder de brug te slapen :-)  Ook weer opgelost. Het hotel is prima. 

We eten bij Denny's 



Van het shoppen komt vandaag niks meer. Morgen in de herkansing. Als er op Zondag iets open is tenminste. Dat gaan we zo nog even uitzoeken.  In ieder geval door naar de plaats Macon. Kijken of we daar onderdak kunnen krijgen :-) 




































1 opmerking:

  1. Indrukwekkend hoor op dat schip en die duikboot.
    En nog steeds heerlijk weer zie ik!

    BeantwoordenVerwijderen