dinsdag 12 mei 2015

De Reisdag

Vanmorgen om vijf uur ging de wekker voor ons. Na een douche op naar het ontbijt. Het smaakte allemaal weer heerlijk. Gezellige bediening in de eetzaal die in was voor een praatje over de vakantie.

De shuttlebus bracht ons om kwart over zeven naar schiphol.

 We hadden al online ingecheckt maar ondanks dat duurde het nog even voordat we de koffers kwijt waren. EeƱ lange dag van reizen was begonnen.



 Op dit moment tik ik dit blog in het tweede vliegtuig. Onderweg van Philadelphia naar  Atlanta. ideaal,WiFi on board. Straks kunnen we de auto ophalen en naar het eerste hotel.  Eens kijken of we een mooie grote bak kunnen regelen. Tijdens de reis hebben we in de tussenstop alweer een lekkere lemonade gehad en natuurlijk een donut van dunkin donuts. 


Het smaakte weer goed. Schijnbaar hebben we alle vragen over onze bagage en wat we hier komen doen goed beantwoord want binnen een kwartiertje waren we door de immigrations. Geen lange rijen,heerlijk. Het zal straks wel snel over en uit zijn met de pret. We hebben er dan ruim 17 uur op zitten. Maar we zijn in Amerika ! Geweldig , het genieten kan beginnen. Morgen willen we in Atlanta naar coca cola en het See aquarium. Eerst even kijken hoe de bedden hier zijn :-) 

1 opmerking:

  1. Inmiddels zullen jullie er wel zijn, heel veel plezier en geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen