maandag 7 mei 2018

Sunday at Roanoke

Vandaag voorspellen ze regen. Dus doen we rustig aan in de morgen. Genieten lang van het ontbijt. 
Daarna gaat Joop naar de fitness en ik installeer me in de lobby van het hotel met een kop thee en de iPad. Ondertussen zien we dat het mee valt met het weer. Het blijft droog en de zon komt er zelfs door. 

Tijdens het ontbijt stond uiteraard de tv aan. En dan gaat het over het weer. En dat niet tien keer maar wel twintig keer. Steeds weer komt er een andere weerman of vrouw in beeld en krijgen we een uitgebreid weersoverzicht. En vaak overdreven, vinden wij dan, want meestal valt het inderdaad mee. 

We besluiten er een makkelijke dag van te maken. We gaan niet op zoek naar attracties waar we weer veel mijl voor moeten rijden. 

Eerst eens naar een shoppingmall in de buurt.
Zien wat bescheiden luchtbedden. 


Kopen een paar leuke schoenen. 

Houden pauze met een lekkere donut.



En geloof me veel interessanter dan dit word het blog vandaag niet :-) 

We rijden naar de tanglewood mall. 
Dit blijkt vergane glorie. Er staat driekwart van de mall leeg. Het ruikt er zelfs muf. 
Dus snel weer naar de auto. 

Als we de navigatie weer aansluiten doet die het ineens niet meer.
We zien dat er een stukje van de aansluiting los zit. Na wat heen en weer rommelen met het kabeltje komt er weer leven in. Dan maar naar de dichtsbijzijnde Alamo verhuur om de navigatie om te wisselen. Zonder kunnen we niet. Het vliegveld van Roanoke zit vlak bij het hotel en daar vinden we de balie van Alamo. Eerst verzucht de dame dat ze geen heeft liggen. Maar dan vraagt ze om een momentje en komt even later terug met een andere. Nog even de papieren laten zien en klaar. 

We lunchen bij de steak&shake.



Winkelen nog bij de : 


En de 


En dat hebben meer mensen gedaan vandaag.


Daarna in het hotel met wat te drinken en iets gezonds. 
Vandaag meer dan genoeg calorieën gehad dus gaan we niet meer op pad om wat te eten.


Er word nog hard op de deur geklopt en als we open doen staat er een pizzabezorger voor de deur die er van uit gaat dat wij een pizza besteld hebben. Nou tik ik hier net dat we meer dan genoeg calorieën hebben gehad vandaag dus hebben we maar beleefd geweigerd :-) :-) de beste man had waarschijnlijk een verkeerd kamernr door gekregen. 

Morgen een vier uur durende rit naar Pigeon force in de great smokey mountains. Daar gaan we weer een poging doen om wildlife te zien. 












1 opmerking:

  1. Oh leuk Pigeon Force. Wij vonden het een soort mix van Kissimmee en Las Vegas.
    Ga vooral even naar binnen bij het hotel waar het eeuwig kerst is. Zit aan de overkant van het pleintje met kerstwinkels.

    Er is ook een leuk aangelegd gebied ( redelijk nieuw, sorry weet niet meer hoe het heet) waar een kleine fonteinen show is. Lekker op een bankje zitten en kijken.

    Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen