donderdag 17 mei 2018

Dol fijne dag

We starten de dag met een lekker ontbijt op het balkon. Er zwemmen dolfijnen voorbij. Wij zien ze goed en duidelijk maar ze zijn lastig op de foto te krijgen.


De twee zwarte stipjes.

Na het rondje badkamer wandelen we naar de pier. Over de mooi ingerichte en goed onderhouden boulevard.



Ook hier een monument.






Er is een legerbasis in de buurt want dat blijkt uit de vele militaire uitingen hier. Er vliegen de hele dag  straaljagers over en op het water zijn ze ook aanwezig. We hebben geen last van het geluid. Dat valt erg mee.




Als we bij de pier aan komen betalen we de twee dollar entree en lopen door naar het einde van de pier. We staan er nog maar net vijf minuten of we hebben geluk. Weer dolfijnen.


Deze staan iets beter op de foto. Prachtig om te zien.

Er word ook gevist.



We blijven een poosje kijken en lopen dan terug.
Onderweg een ijsje.


S'middags gaan we naar de haven en halen de tickets voor de dolfijnen Tour. 
Het is wat bewolkt maar het is lekker warm. We varen de haven uit en al snel zien we hier ook weer dolfijnen.






We zien er een aantal en ook vlakbij de boot. Maar weer slecht op de foto te krijgen. Ze zijn te snel.
We varen verder langs de kust. 


Langs ons hotel.


En dan slaat ineens het weer heel snel om. Waar het eerst bewolkt was word het snel nog donkerder en begint het heel hard te waaien. In de verte zien we lichtflitsen. We moeten dan ook terug naar de haven. Helaas dus geen dolfijnen meer. Als we in de haven aan komen en van boord gaan hoost het inmiddels. Hard lopen naar de auto is maar een klein stukje maar we zijn doorweekt . De eerste echte regen van de vakantie. We rijden naar het hotel en trekken droge kleren aan. De temperatuur blijft goed en na een half uurtje is het droog en zitten we weer lekker op het balkon. 

Eind van de middag besluiten we nog een keer naar de pier te wandelen. 
Er zijn nog vele vissers en een van hen vangt een stingray. Meteen komen andere vissers helpen om hem binnen te halen en de haak te verwijderen. We staan er bij te kijken en ik vraag of ze hem omhoog willen houden voor een foto. Nou dat willen ze wel...............


Na een uurtje gekeken te hebben gaan we weer terug. Het is best een stukje lopen naar de pier. De stappenteller staat aan het eind van de dag op meer dan 17000. Maar het is heerlijk om te wandelen . De rest van de dag is het ook droog gebleven. 

We eten s'avonds bij Buffalo wild wings en delen wat lekkere dingen. 
Morgen terug naar het beginpunt van de roadtrip. Washington. Daar slapen we nog 1 nacht.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten