zaterdag 3 mei 2014

We zijn er !

 Vroeg opstaan en naar schiphol met de shuttlebus van het NH hotel. 
En dan in de rij voor de incheckbalie van Arke.


Ruim op tijd hebben we dat allemaal geregeld en is er tijd voor een bakkie koffie.


Het vliegtuig staat al klaar.

We vermaken ons aan boord met het kijken van films en de spelletjes op het scherm. Ondanks dat
 Is het een lange zit.


De verzorging is prima onderweg en we maken nog even kennis met een "pittige steward" die ons nog een beetje extra aandacht geeft,wat we zeer hebben gewaardeerd. Daarvoor nog dank. 
Het eten is voor een vliegtuigmaaltijd deze keer lekker. En later tijdens de vlucht worden we nog getrakteerd op een ijsje.



Zo rond twee uur Orlando tijd landen we en na een prettig gesprek met immigrations mogen we dan eindelijk Amerika in. We treffen een echte Amerikaan,inclusief cowboyhoed ,die ons met een busje naar het hotel brengt. We zijn een uurtje onderweg en de man kletst maar door tijdens het rijden. 

We checken in en Otto en wij worden voor veertien dagen buren 


Ondanks dat we daarna redelijk moe zijn van de reis proberen we het nog vol te houden om op een Amerikaanse tijd het bed in te duiken. Zodat we meteen in het goede ritme komen. We gaan er op uit om een hapje,nou ja hapje ,te eten en slaan nog wat dingen in bij de supermarkt. Zetten daar ook nog even wat gebak op de foto. Hoezo kleurstoffen :-) We hebben een koelkastje op de kamer . Erg makkelijk als het warm weer is. Alhoewel het nu regent hier. De weerberichten zien er vanaf Zondag beter uit. Ik tik het blog en doe daarna ook het licht uit. We zijn er,eindelijk !



2 opmerkingen:

  1. Heerlijk jullie zijn er en het genieten kan beginnen!!
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel plezier.
    Ik ben erg benieuwd welke restaurants jullie gaan bezoeken want al die vouchers moeten wel gebruikte worden natuurlijk, haha.

    BeantwoordenVerwijderen