vrijdag 16 mei 2014

Donderdag 15 Mei

Uitslapen vandaag. En dan aan de receptie vragen of ze voor ons willen bellen met het vervoer van holland international. We moeten weten hoe laat we morgenvroeg opgehaald worden. Er staat voicemail op. Maar ik ben nog maar net terug op de kamer of we worden terug gebeld. Dat is dus geregeld. Helaas zit de vakantie er bijna op. We genieten van onze laatste dag. We gaan nog een keer naar Epcot. Voor mij toch wel het mooiste disneypark van de vier.






We beginnen met een lekkere frapuccino en lemon iced cake van de Starbucks.


Dan naar Mexico en we maken daar een boottochtje.





Kom een paar erg vreemde Mexicanen tegen.


We slenteren rustig alle landen langs. Vangen zo hier en daar wat regendruppels. 
Het is een bewolkte dag. De temperatuur blijft goed.
Dan gaan we met de fastpass nog een keer in Soarin. Blijft een mooie attractie.
Er word nog een vest en tshirt gekocht en dan moeten we echt gaan.


Terug in het hotel pakken we alvast de koffers en wegen ze. Beide doorstaan het weegmoment prima en mogen zo mee in het vliegtuig :-)  Er valt vanaf het balkon nog het een en ander te zien.


Ondertussen barst er een gigantische bui los. We wachten nog maar even voordat we het restaurant gaan opzoeken. Na een half uurtje is het weer droog en kunnen we gaan.

Vanmorgen ontving ik via de mail een coupon van restaurant UNO. Er waren acht nieuwe pizza's en deze kon je vanaf vandaag testen. 1 bestellen en 1 gratis. Dit restaurant is ons zo goed bevallen dat we hier wel gebruik van willen maken.
Dus de iPad maar weer meegenomen en gevraagd naar de actie. Er werd even met de manager overlegd ,dit was zo nieuw dat ze zelf de coupon nog niet hadden gezien. Er werd ergens een papier vandaan getoverd waarop de pizza's beschreven stonden want op de kaart stonden ze nog niet. Een uitgebreide uitleg volgde. En..............de pizza's waren heerlijk ! Serveerster schreef het nr van de coupon even over van de iPad . En een pizza minder op de rekening. Zo makkelijk en met een glimlach gaat dat hier.


Nog een lekkere broodpudding en tiramisu na en de buikjes zijn vol met de laatste maaltijd in Orlando



De koffers zijn gepakt. En het is ook weer fijn om naar huis te gaan. Maar het is voorbij gevlogen. 16 dagen en nog tijd tekort. Seaworld,Bush gardens ,universal hadden we graag nog gedaan. Maar misschien komen we daar nog eens voor terug.

We hebben genoten. Van Orlando,de parken,de service,de mentaliteit van de mensen,alle leuke gesprekken met de Amerikanen,het weer,het hotel,het lekkere eten.
Kortom, een supervakantie. 

Morgen om drie uur vliegen en dan Zaterdagmorgen om negen uur hopen we weer in Nederland te zijn. Het laatste verslag zal dan nog volgen.














4 opmerkingen:

  1. Jammer he, het gaat altijd zo snel om.
    In ieder geval een super vakantie gehad en..... misschien het Florida virus wel opgedaan;-)
    In Nederland is v.w.b. het weer een mooi weekend voorspeld dus kunnen jullie nog een beetje nagenieten thuis.
    Goede reis alvast!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Epcot is ook ons favoriete park en ik krijg direct trek als ik de lemon cake van Starbucks zie. Wat een leuke vakantie hebben jullie gehad. Alvast een voorspoedige terugreis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk hè Epcot,ook ons favoriete park.......zelfs van de kids :). Alvast een hele goede reis naar huis en tot een volgende keer......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat hebben jullie veel gedaan/gezien......geweldig..........en wij hebben mee genoten.........

    Bedankt voor het delen !

    Liefs van ons 2en.

    BeantwoordenVerwijderen