dinsdag 6 mei 2014

maandag 5 Mei


We beginnen deze dag met een uitgebreid Amerikaans ontbijt bij Denny's . We lopen er naar toe. 



We bestellen bij het ontbijt een milkshake en krijgen het restant er bij op tafel . Soms maken we wat teveel zegt de vriendelijke serveerster. Onze mond valt open. Dit is bijna twee milkshakes :-)


En daar komt het ontbijt nóg bij. wat een porties ! Maar wat ook lekker !  Pannenkoeken  met pecannoten,banaan en maple syrup. Bacon en ei. We leveren hier onze 20% kortingsbon in die zonder problemen van de rekening word gehaald. 



Na het ontbijt lopen we nog een souvenir winkel binnen en daar word natuurlijk weer wat gekocht.



Daarna nemen we de shuttlebus naar Epcot.


We gaan in spaceship earth. En lopen daarna richting de landen. Ondertussen genieten we van het flower en garden festival. Er staan Disney characters door het hele park. Zo mooi gemaakt !









We bezoeken enkele landen en komen een Mexicaan tegen :-)









We drinken koffie in Frankrijk . Drinken wat in de pub in Engeland en eten rijst en orange chicken aan het eind van de dag in China.


Daarna wachten we op het vuurwerk. Ondertussen is de zon onder en is het heerlijk weer met een zacht briesje aan het grote meer. Het vuurwerk is prachtig. En als het is afgelopen is gaan we richting de shuttlebus. De voeten hebben weer rust nodig. Het was weer een mooie dag in Orlando. 






















2 opmerkingen:

  1. Haha, met zo'n ontbijt hoef je de rest van de dag niets meer te eten. Heerlijk zo rondslenteren in Epcot, ons favoriete park.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om al die foto's van Epcot te zien, ook ons favoriete park......
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen