zondag 4 mei 2014

Shoppen zaterdag 3Mei

Na een prima eerste nacht in het hotel. Wel heerlijk op tijd wakker omdat we nog niet gewend zijn aan het Amerika ritme. 


We bekijken de weerberichten op de tv en dat voorspelt niet veel goeds voor vandaag. Veel regen en vanaf morgen mogen we pas het florida zonnetje zien. Na overleg besluiten we een auto te huren en te gaan shoppen.


We rijden eerst naar een walmart supercenter en vermaken ons hier een poosje .



Daarna rijden we door naar de premium outlets international drive. En op dit idee waren meer mensen gekomen met het natte weer en ook nog in het weekend. We geven de moed niet op en na een kwartiertje hebben we eindelijk een parkeerplaats. Dat wachten zijn we snel vergeten als we de outlet onveilig maken en de creditcard laten roken.


 We eten een hotdog op de foodcourt. Waar het ook even wachten is op een tafeltje. 



En we zijn heel blij met onze aankopen. 
 
Als we de huurauto terug hebben gebracht overleggen we waar te eten. We hebben een kortingsbon van Perkins van 20% korting op de gehele rekening. Dit  restaurant zit op loopafstand en we eten er heerlijk. Krijgen een gratis tweede drankje,die meteen op tafel gezet word. Zodat het echt lijkt alsof we helemaal uitgedroogd zijn van het shoppen :-)


Het was een leuke shopdag. Morgen word het weer beter dus zullen we vrijwel zeker het eerste disneypark gaan bezoeken. 

3 opmerkingen:

  1. Het was een leuke dag en ik mocht weer even sturen in de USA, altijd leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als het heel erg druk is bij de outlets kiezen wij altijd voor valet parking.....kost bijna niets en je staat voor de deur :).
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelfs bij de valet parking stond een kleine file. Ach en we hebben vakantie dit kwartiertje wachten konden wij Hollanders nog net opbrengen. Was wel het maximum hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen