dinsdag 20 mei 2014

Terugblik

Wat was het een mooie vakantie. Nu is het weer back to normal :-) We hebben er van genoten en nu moet er weer gewoon gewerkt worden.

De terugvlucht verliep vlot en eenmaal thuis was het boodschappen doen,wasjes draaien. En weer in het ritme komen.

Arkefly, rechtstreeks naar Orlando is een prima vlucht. Het vliegveld is klein en je bent er zo door de immigrations. De verzorging was prima.Het blijft een lange zit. Maar je doet het ergens voor :-) Wel heb je dan nog een rit van ruim een uur voor de boeg naar Orlando. Ik vond dit niet erg. Kon mooi de omgeving bekijken. 

Het hotel,  Holliday inn lake buena vista downtown is een prima hotel. Het ligt op het Disney terrein en men heeft een shuttle om het half uur naar de parken . We hebben nooit lang op een bus hoeven wachten. Kamers werden goed schoon gemaakt. Waren ruim en wij hadden een uitzicht op de snelweg. Hebben daar geen enkel geluidsoverlast van gehad. Koelkast , magnetron en koffiezetapparaat aanwezig op de kamer.Er waren gekoelde flesjes water buiten die je gratis mee kon nemen naar de parken. Bij terugkomst stond er vaak iets klaar voor de gasten. De ene keer waterijsjes de andere keer citroenwater. We hebben geen enkele keer gegeten in het hotel. Dus daar kan ik geen oordeel over geven. Op loopafstand naar rechts, meerdere restaurants en een supermarkt.  Naar links op nog geen tien minuten lopen, downtown Disney. 
In de beide naastgelegen hotels is autoverhuur. 

We hebben genoten van de sfeer,het land,de mensen,de parken,het weer. De foto's zijn besteld want die laat ik meestal nog gewoon afdrukken. Omdat door een boek bladeren toch erg leuk is.

Het blog bijhouden was erg leuk. Heb hem al weer helemaal terug gelezen :-) Bedankt voor de reacties en het meelezen. Ik blijf de anderen volgen op het forum. Nog leuker nu we veel herkennen. 

Of het in dit stukje Amerika is waar we terug gaan komen weet ik niet. 
Florida is uitstekend bevallen ik zou nog wel een ander deel willen zien. 
Maar terug naar dit land willen we !

1 opmerking:

  1. Welkom thuis en bedankt voor je leuke blog. Grappig om te lezen dat bij jullie ook het Florida virus heeft toegeslagen, het is erg verslavend. Tot een volgende keer.

    BeantwoordenVerwijderen