maandag 7 april 2014

Nog 24 dagen !

Het schiet mooi op naar de vakantie en we hebben al veel geregeld.

De papieren voor het ontvangstcomité 


Deze vakantie gaat er een vriend/collega mee. Dus om te voorkomen dat we ons aan elkaar gaan irriteren toch even wat vermaak ingekocht voor een aantal dagen :-) 

We hebben onderdak gevraagd bij hotel holiday inn lake buena vista downtown. Onder de brug slapen hebben we toch op het laatste moment van het lijstje geschrapt. 


Deze op aanraden van veel orlandogangers aangeschaft. Zag al heel wat dingen voorbijkomen in de verschillende reisverslagen waarvan mijn hart sneller ging kloppen . Creditcard maar flink opwaarderen voordat we gaan. 

Na enig overleg hebben we besloten geen schema te maken maar ter plaatste te bekijken waar we zin in hebben. Entreekaarten hebben we gekocht voor de Disney parken, hoppers voor veertien dagen. Verder gaan we natuurlijk shoppen. Willen we waarschijnlijk nog naar Sea world en Kennedy space center.Hebben we gratis kaarten gekregen voor legoworld. Gaan we eten in leuke restaurants en gewoon genieten van de sfeer. Kortom,we zijn nog thuis maar komen nu al tot de conclusie dat er tijd tekort is en we nog een keer terug moeten. 

We hebben geen auto gehuurd . Maken gebruik van de arke transfer van het vliegveld naar het hotel. En het hotel heeft een shuttle service naar de parken. Daar doen we het eerst mee en bekijken dan ,mede afhankelijk van het weer ,wanneer we ter plaatse een  auto huren voor een aantal dagen . In ieder geval om naar Kenedy space center te gaan. 

Nog 24 dagen,wat is nou 24 dagen ?! Zo voorbij toch......







Geen opmerkingen:

Een reactie posten