maandag 31 augustus 2015

Zondag 30 Augustus

We vertrekken na het ontbijt voor een rondrit door Boedapest met een gids. Af en toe word de bus geparkeerd en lopen we een stuk langs de  Bezienswaardigheden . Het levert weer veel foto's op. 













Na de rondleiding is er vrije tijd in de stad. We kijken in de souvenir winkels en zitten heerlijk op een terras. We gaan samen in de Boedapest eye ,het reuzenstad en zien de stad van boven. 









Gerard En Marie gaan niet mee de hoogte in. We zwaaien even.

Na alles van boven bekeken te hebben verkennen we de stad weer verder.






Er is afgesproken dat de chauffeur bij de lijnbus op ons staat te wachten met buskaartjes. In Boedapest reist iedereen boven de 65 gratis. De rest betaald een euro omgerekend. Hier betaal je natuurlijk met de Forint. Tegen vijf uur zijn we terug in het hotel.



 S'avonds maken we weer een busrit en stappen we af en toe uit voor een kleine wandeling. Deze keer is de stad verlicht. Adembenemend mooi ! 















Tegen twaalf uur zijn we terug bij het hotel. De chauffeur had ons aan het begin van deze vakantie al te kennen gegeven dat het een werkvakantie zou worden. En dat is het ! Haha. Vroeg op,heel veel zien en veel informatie . Maar MOOI ! Echt met hoofdletters. Wat een prachtige steden.

Morgen weer vroeg op :-) en dan naar de markthal. Vroeg lunchen in het hotel en dan naar de puszta voor een paardenshow. En Hongaars eten. 
































Geen opmerkingen:

Een reactie posten