maandag 10 augustus 2015

Rotterdam

Zaterdag 8 Augustus rijden we naar Rotterdam voor een weekendje. We willen op Zondag de markthal bezoeken . We checken in bij vandervalk Blijdorp. Nemen een late lunch en gaan dan met de bus richting de Erasmusbrug voor een zomeravondtour met de Spido door de havens van Rotterdam.



 
De boot is prachtig en het is nog heerlijk om boven in het zonnetje te zitten. Er word veel uitleg gegeven over de havens. We genieten. Als de zon weg is gaan we binnen zitten en nemen lekkere chocolademelk met slagroom. Als het langzaam donker word zien we de lichten aan gaan in Rotterdam. Het is een mooi gezicht.
 

 
Zondag ontbijten we heerlijk. En pakken daarna weer de bus richting de markthal. Het is kleiner dan dat we hadden gedacht maar het heeft sfeer en het ziet er allemaal mooi en vooral lekker uit. We maken foto's en lopen langs alle mooie kramen. Daarna lopen we de stad in om te gaan winkelen.
 





 
Ik scoor twee paar schoenen. We lopen over de markt. Nemen pauze en drinken wat bij de Bijenkorf.
En als de voetjes moe zijn lopen we terug naar de markthal en halen een patatje bij de bekende Rotterdamse Bram Ladache. Buiten op het trapje in de zon eten we dit op gade geslagen door brutale meeuwen die uit zijn op wat lekkers. Nog een lekkere gezonde smoothie met aardbei,avocado en sinaasappel en we kunnen er weer tegen aan. Tegen het eind van de middag zijn we weer terug bij het hotel en rijden naar Alexandrium om te shoppen bij de Primark. We kopen wat leuke dingen voor de kleindochter maar daar blijft het bij. Niet mijn winkel. We kijken terug op een heerlijk weekendje Rotterdam. Nog 12 dagen en dan nog een vakantie naar Dresden ,Praag,Boedapest en Wenen. We hebben er zin in !!
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten