vrijdag 26 augustus 2016

Naar Amsterdam

De koffers gepakt. We kunnen na lang aftellen eindelijk beginnen aan het eerste deel van de reis. Net na de middag rijden we naar Otto en drinken daar nog een bakkie koffie. We proberen in te checken bij United. Dit lukt gedeeltelijk. We moeten op het vliegveld morgen nog naar de automaat om het paspoort te scannen. We zullen zien of het daar lukt. We hebben in ieder geval nu de stoelen vast gelegd. Toch wel fijn om naast elkaar te kunnen zitten. Lees zo vaak in andere blogs over het niet bij elkaar zitten. En gedoe om dit toch voor elkaar te krijgen. Ik wil dat dan ook maar geregeld hebben.




We hebben bij stickermaster een paar leuke stickers laten maken voor de koffers. Nu kunnen we ze makkelijk herkennen op de band. En uiteraard gaan we er van uit dat helemaal niemand aan die koffers komt nu wij er zelf op staan :-)

Na de koffie laden we de rest van de bagage in. Nog even langs Pa om dag te zeggen en na alle goede reis wensen en pas goed op jezelf en elkaar,  beginnen we aan de rit naar Amsterdam. Yeah we zijn gestart,eindelijk. Tussenstop bij een benzinestation voor een flesje drinken en toiletbezoek en gaan maar weer. 

We checken in bij het NH hotel in Hoofddorp en gaan nog wat eten in het A4 wegrestaurant. 

Nu de tv aan op de overigens zeer comfortabele kamer en morgen na het ontbijt met de shuttlebus naar schiphol voor de reis over de grote plas.













4 opmerkingen:

  1. Yes! Het is zover! Lekker relaxed begin.
    Wat leuk die stickers, kun je straks je koffer er zo uit pikken en ook niet het risico dat iemand anders je koffer per ongeluk pakt ;-)
    Goede reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het blijft altijd spannend en leuk de dag van vertrek! Wij moeten nog bijna 5 weken wachten voor we naar Amerika vliegen. Ik ga jullie reis volgen en alvast genieten! Heel veel plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is nu al genieten. Veel plezier.
    Ben ook erg benieuwd naar het weer.
    Wij willen volgend jaar mss rond deze tijd ook naar Florida.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk het grote genieten gaat beginnen
    nog een weekje en wij komen er ook weer aan

    BeantwoordenVerwijderen