vrijdag 4 september 2015

Donderdag 3 September- Vrijdag 4 September.

Vandaag pakken we de koffers weer in en rijden naar het overnachtingshotel in Duitsland. 


We rijden weer door een prachtige omgeving. 
Foto's weer vanuit de bus genomen . Dus veel spiegeling en mindere kwaliteit.









We hebben een lunchpauze onderweg. Even de benen strekken.




In Regensburg hebben we nog anderhalf uur vrij om het dorpje te bekijken. 



Als we weer terug zijn bij de bus zijn er twee personen te laat. We wachten en wachten. Uiteindelijk heeft er iemand toevallig een telefoonnummer van een van de twee. Het blijkt dat ze zijn verdwaald. Ruim een uur later komen ze onder luid gejoel de bus weer in. Inmiddels is het hotel gebeld dat we later komen. Dit ivm het eten. Tegen acht uur s'avonds zitten we aan de maaltijd. Er is een kaart gekocht voor de chauffeur waar in we allemaal een bedankje hebben gezet voor de mooie reis en zijn goede begeleiding. Er is een envelop met inhoud bij. Twee personen van het reis gezelschap hebben iets voorbereid. De een houd een leuke speech de andere heeft een mooi gedicht over de chauffeur gemaakt. Hilarisch. En gezellig. 



Vrijdag 4 September, rijden we na het ontbijt richting Nederland. Onderweg nog een stop bij een hotel waar we koffie drinken en genieten van de mooie tuin. 







Bij het verzamelpunt in Asten nog een broodmaaltijd en dan naar huis. Het zit er weer op. We hebben mooie steden gezien. Met voor ons als mooiste stad,Boedapest. Vooral bij avond adembenemend mooi. We hebben weer genoten. 

1 opmerking:

  1. Ik vind de foto's erg goed gelukt hoor! Geniet maar goed ervan. Vakantie is altijd erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen